Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2007 17:15 - Слабите места на силния пол
Автор: nad1nka Категория: Тя и той   
Прочетен: 814 Коментари: 1 Гласове:
1



image

Трудно ще научите от представителите му. Защото те не обичат да споделят толкова интимни подробности. Не за друго, ами не им допада усещането да бъдат част от класацията „10-те най на мъжките слабости”. С малко повече търпение и наблюдателност обаче няма да ти е трудно да превземеш крепостта на мъжкото желание.


Първо да изясним нещо: да намериш мъж, който не си пада по екстремните еротични преживявания или не се обръща след хубава жена по улицата, е като да получиш от Джордж Клуни покана за гостуване в легендарната му вила на езерото Комо. Невъзможно! Ако питате Фройд, той ще потвърди, че всички мъже са опорочени от раждането си. Те имат тайни сънища, които мечтаят поне веднъж в живота си да превърнат в реалност; имат табута, които с радост биха разбили. Мъжете обичат с очите си. Снимки. Секс сцени. Коктейли а ла „Девет седмици и половина”. А ако влетиш в спалнята само по бельо и високи ботуши или му подариш „Кама Сутра“ с надпис: „прочети и си намисли желание“, можеш да бъдеш сигурна, че той ще благоговее пред теб всеки път, когато те види.

Да си дойдем на думата

Мъжкото тяло е своеобразна карта, покрита с ерогенни зони – специфични и неспецифични. Периметърът й обхваща горната част на шията, тила, продължава край подмишничните ямки и гръдния кош, гърба и гръбнака (особено областта на кръста), хълбоците, корема, бедрата (предимно вътрешната им част) и стига чак до върха на пръстите на стъпалата. Ако си твърдо решена да изследваш храма, наречен „мъжко тяло“, започни да стимулираш всички деликатни зони, за да повишиш възбудата на любимия си. Тези места са изключително чувствителни на докосвания. По правило силната сексуална възбуда започва от областите, които са с голям брой плътно разположени нервни окончания (лигавици и по-фина кожа). Специфичните ерогенни зони са клепачите, ушните миди, носът и устата (устни, език и устната кухина), веждите, горната част на челото, пенисът и тестисите. Имай предвид, че при някои мъже цялата повърхност на тялото може да действа ерогенно. Можеш да разбереш дали определена част от тялото на гаджето ти е възбудима по реакцията му. Колкото до сексуалните практики, повечето от тях повишават възбудата на ерогенните зони: целувка, полов акт, петинг или мастурбация.


Пет...

...трика, които действат безотказно на мъжкото желание:

- Повече от обикновена прегръдка и по-малко от секс: танцувай с него! Няма нищо по-еротично от това да почувствате близостта си. Дори без музика движенията на плътно притиснатите ви хълбоци действат доста наелектризиращо.

- Превърни гърба му в дневник на еротичните си фантазии. Въпреки че мъжката кожа е по-груба от женската, тя също е податлива на дразнения. Изненадващо и възбуждащо ще му подействат леките зиг-заг движения на ноктите ти по гърба му. Напиши буква върху гърба му и му дай време, за да познае коя е тя. След това опитай буква по буква да напишеш свое сексуално желание. Вероятността да се осъществи е 100 %.

- Вържете се един за друг. Не с въжета, не с белезници, а с крака. Седнете заедно на пода и обвий с крака задните му части. Говорете, без да правите секс. На първо време. След няколко минути близостта ви ще породи желание.

- Бъди креативна. Силно възбуждащо ще му подейства, ако си водиш дневник на сексуалните желания и го четете заедно или пък прелиствате секс наръчник или еротично списание. Дори само говоренето на тази теми ще го разгорещи.

- Позволи му да обръсне краката ти. Да, звучи смешно. Но това е изключително чувствен акт, защото цялата концентрация на любимия ти е насочена към твоите крака.

Изключително интимно. И свидетелства за доверие. Защото в крайна сметка не всеки мъж с остър предмет в ръката си ще се отнесе деликатно с теб и тялото ти.

  • Постави огледало близо до леглото. Това ще повиши сексуалността ви. Дори когато не сте напълно голи и само се гушкате, един невинен поглед в огледалото може да подейства като еротична сцена – или да се превърне в такава.



Кое им пречи?

- Прекаленото окосмяване в областта на бикините – изглежда доста неестетично и пречи по време на любовната игра. Повечето мъже предпочитат единственото окосмено място върху тялото на жената да е главата.

  • Тъмнината – мъжете обичат да гледат. Ако трябва да бъдем по-конкретни – да гледат теб. Затова не се крий и не бързай да гасиш лампата в моменти на интимност. Престани непрекъснато да придърпваш завивката върху телата ви, когато ти е студено – позволи му той да те стопли ;-).


От какво им омекват коленете?

- Ключиците (които нежно изпъкват под женската кожа)

- Лекото подухване в тила

- Стюардесите

- Бизнес костюмите (какво ли се крие под всички тези копчета)

- Сладоледите на клечка

- Сандалите с тънки каишки

- Високите цепки на рокли/поли

- Дрезгавият глас

- Дантеленото бельо

- Френската любов

- Летните рокли (ушити от толкова плат, че да имат въздух за фантазиите си)

- Жените в мъжки пижами

- Трапчинките

- Размазаното червило (след първата целувка)

  • Високо прибраните коси (които с едно движение се разпиляват по раменете)

  • Грубите ботуши



Тагове:   места,


Гласувай:
1



1. zhiv - браво, ама рецепта. дано да е раб...
11.04.2007 19:04
браво, ама рецепта. дано да е работима.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nad1nka
Категория: Хоби
Прочетен: 42653
Постинги: 25
Коментари: 9
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930